Spring naar inhoud

Update van de werkzaamheden van afgelopen week

In week 49 was het ondanks het matige weer volop drukte op het project. De werkzaamheden in Fase 1 bestonden oa. uit het straatklaar maken van de zuidelijke parallelweg en het aanbrengen van graskeien. Voor Fase 2 stonden voornamelijk het aanleggen van de riolering ter hoogte van de noordelijke parallelweg en het afwerken van de hoofdrijbaan.

Ook hebben we op donderdag 7 December scholieren ontvangen op het project omtrent de Techniekdag waarbij de leerlingen bij verschillende bedrijven langsgaan om een impressie te krijgen van het werkzaam zijn in de techniek.

Categorieën

Nieuwsberichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: