Spring naar inhoud

Informatie over start Fase 2

In week 45 is het zover, er wordt gestart met de tweede fase van het project. In fase 2 zal het werkgebied bestaan uit de weg vanaf de kruising met de Stationsweg t.h.v Rijksstraatweg 41 tot t.h.v van Rijksstraatweg 25. Het gaat hierbij om de hoofdrijbaan en de parallelweg aan de noordzijde. Aan het einde van het jaar zal de zuidelijke parallelweg aangepakt worden.

In fase 2 wordt het werkgebied van de Rijksstraatweg geheel afgesloten voor het doorgaande verkeer. De zuidelijke parallelweg zal uitsluitend open blijven voor bestemmingsverkeer. Voor het doorgaande verkeer zal de algemene omleidingsroute via de Wester- en Easter Omwei van toepassing zijn.

In deze fase zal de herinrichting bestaan uit 3 delen waarbij de noordelijke parallelweg eerst wordt aangepakt. Vanaf week 47 zal het asfalt van de hoofdrijbaan verwijderd worden waarna de herinrichting van de weg van start kan gaan. Het laatste gedeelte van de fase is de zuidelijke parallelweg om de bereikbaarheid voor het bestemmingsverkeer zo lang mogelijk te garanderen. Het werkgebied wordt specifiek toegelicht op de onderstaande tekening.

Knipsel33

Categorieën

Nieuwsberichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: