Spring naar inhoud

De voortgang na de derde week

Ondanks het onstuimige weer van de afgelopen week is er deze week door de goede samenwerking als team veel werk verzet. Dit betekent dat we voorlopig goed op schema liggen met de planning van het project. De onderstaande foto’s laten een impressie zien van de uitgevoerde werkzaamheden in week 3, bestaande uit onder andere het aanbrengen van de tussenlaag asfalt, het zagen van de asfaltbaan en het plaatsen van banden.

Naar alle waarschijnlijkheid zal het opnieuw geasfalteerde gedeelte van de hoofdrijbaan van de Rijksstraatweg over anderhalve week weer open gaan, waarna wij de parallelwegen op hetzelfde traject zullen herinrichten.

Categorieën

Nieuwsberichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: