Spring naar inhoud

Een kleine update van de werkzaamheden

Na de bouwvak is er van start gegaan met deelfase A van Fase 1, en vandaag zitten er alweer twee werkweken op. De werkzaamheden lopen volgens planning. De komende week zal de onderste asfaltlaag aangebracht worden op de hoofdrijbaan in samenwerking met Reef infra. Aan 1 kant van de weg zijn de banden langs de rijbaan al geplaatst. De andere kant van de rijbaan zal voorzien worden van banden nadat de onderste laag van het wegdek geasfalteerd is.

Hier nog enkele update foto’s rond het project:

Op de foto’s is te zien hoe de bandenlijn wordt ontgraven, kolken worden geplaatst en het zandbed wordt verdicht. Op de bovenste foto rij wordt het machinaal plaatsen van banden gedemonstreerd met het eindproduct ernaast.

Categorieën

Nieuwsberichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: